over mij

Ik wil een bijdrage leveren aan innovaties in de kunst- en cultuurwereld, waarmee ik meer dan dertig jaar ervaring heb in verschillende posities. Waar ik goed in ben is het creëren van nieuwe samenwerkingsverbanden, het zoeken naar de juiste blauwdruk voor een bestaande of op te richten organisatie en het zoeken naar het juiste profiel. Met name daar waar men behoefte heeft aan hulp bij het denken buiten gebaande paden zie ik voor mij een rol. Ook buiten de kunst- en cultuurwereld.

contact


Voor meer info over mijn achtergrond klik hier voor Linkedin

Mocht je meer informatie willen hebben, stuur dan even een berichtje naar:


Info@keesvandermeiden.nl


Foto: © hanne van der velde

Muinkpark, Gent

anderen over mij


“Vanaf het moment van kennismaking tot op heden heeft Kees mij altijd weer geïnspireerd in de wereld van cultuur en erfgoed.(Hij) heeft een duidelijke visie en is een goede spreker. Daarmee is hij in staat om verschillende doelgroepen (ondernemers, culturele instellingen, onderwijs) in beweging te krijgen waardoor ze gaan participeren of innoveren.”


Frans Schuitemaker,

Loopbaanstation - STMK Support - voormalig directeur Oad en Nijhof-Wassink


"Hij voert je mee door het land van kunst en cultuur op volstrekt eigen wijze. Vanuit verrassende (soms ondeugende) en ter zake doende invalshoeken. In begrijpelijke taal. Met steeds oog voor de verbinding met het publiek."


Jurr van Dalen, econoom, toezichthouder, bestuurder


"First you touch the imagination then you'll learn", zei Disney al. Kees kan dat.”


Odette Reydon, ZinInZien art&concept, eerder werkzaam bij de Rijksdienst vh Cultureel Erfgoed/OCW


“Kees is anders dan anderen binnen de culturele wereld.(Hij)is nooit hoogdravend over kunst, iets wat ik regelmatig bespeur bij bestuurders uit de culturele sector. Hij heeft een heldere visie op de toekomst van kunst, cultuur, natuur en de instellingen die zich hiermee bezighouden, en draagt deze met verve uit. Ook als dat tegen de heersende opvattingen ingaat.”


Kaj Morel, lector New Marketing, Avans Hogeschool


"Kees is creatief in het zoeken naar nieuwe kansen en, zo nodig, het bewandelen van minder voor de hand liggende paden.Hij voert kernachtig het woord, gemakkelijk formulerend duidelijk articulerend en altijd met aandacht voor de relevante stakeholders onder zijn gehoor"


Henk G. Bijker, voormalig bestuurder Medich Spectrum Twenthe


“Kees is geen kunstbobo, maar een man die met passie kennis vergaart en in staat is om die kennis in begrijpelijke taal door te geven aan anderen. Zien of horen wij kunst, Kees introduceert de kunstenaar en licht zijn bedoelingen toe.”


Jan Marijnissen, oprichter en voormalig fractievoorzitter SP